Fysioterapeutti Katja Tynjälän logoALHOTIE 4, 2. krs, 04430 JÄRVENPÄÄ

                        
050 354 2461
Joustavat aukioloajat

 

Fysioterapeutti Katja Tynjälän vetämä liikuntaryhmä lankkuasennossa lattiallaFysionapista eli kuntontouttavaa vatsatanssia apuvälineinä huivitFysioterapeutti Katja Tynjälän vetämä allasvoimistelu meneillään

Liikuntaryhmät 2021 Liikuntakeskus Spurtissa

BODYBOW KEHONHUOLTO
BodyBown teho perustuu toiminnallisen lihastyön ja liikkuvuuden yhteistyöhön. Tällä tunnilla pääset hyvin alkuun perusliikkeillä ja laajentuvilla venytyksillä. Saat kehoosi joustoa ja liikkuvuutta. Tule kokeilemaan!
Tutustu www.spurtti.fi aikuisille suunnattuun liikuntatarjontaan: BodyBow -jumppiin ja KuntosaliStarttiin.

FYSIOKIMPPA
Tutustu www.sydänliitto.fi/jarvenpaa sekä www.tuusulanjarvenreuma.fi
Tunnilla harjoitetaan kehonhallintaa, vahvistetaan päivittäisen toimintakyvyn ja liikunnan kannalta tärkeitä lihaksia. Liikkeillä ylläpidetään ja parannetaan selkärangan liikkuvuutta sekä raajanivelten toimintaa huomioiden ryhmäläisten liikuntarajoitteet. Liikkeet harjoittavat muistia, tasapainoa ja koordinaatiota. Lisäksi tärkeänä tavoitteena on sosiaalisuus, ryhmässä toimiminen, onnistumisen kokemukset ja liikunnan ilo.
Ryhmiin ilmoittautuminen yhdistysten kautta!

 

KUNTOUTTAVA VATSATANSSI ELI FYSIONAPIS on fysioterapeutin ohjaamaa itämaisen tanssin liikkeisiin ja musiikkiin perustuvaa tanssillisesti kuntouttavaa liikuntaa. Itämaisella tanssilla on tutkitusti monta hyvää vaikutusta. Se on tehokasta ja kokonaisvaltaista. Lisäksi tanssin ja liikunnan ilo syntyy monien aistien välityksellä. Fysionapis parantaa koko selkärangan liikkuvuutta, vahvistaa ryhdin ja kehonhallinnan kannalta tärkeitä lihasryhmiä, kuten reisi-, pakara-, selkä- ja vatsalihakset, sekä helpottaa niska-, hartia- ja selkävaivoja. Tanssi parantaa kehon liikkeiden ja tasapainon hallintaa. Itämaisen tanssin liikkeet harjoittavat erityisesti selkärankaa lähellä olevia syviä pikkulihaksia, jotka aikaansaavat tarkat, koordinoidut liikkeet ja huolehtivat välilevyjen aineenvaihdunnasta.

Liikuntaryhmien ohjausta on mahdollista tilata erikseen yksittäisenä kertana tai lyhytkurssina haluamallasi teemalla. Ota yhteyttä Katjaan!

Lisätietoa ryhmistä saat suoraan Katjalta p. 050 354 2461 tai

 

 

 

Katjan Facebook sivut 

  

 

suomen fysioterapeutit logo 150x119

yrittajat_jasenbanneri_2020 

Voice massage - erikoishieronnan logo

Osteopatiaklinikka Petteri Kytölän logo

Järvenpään opiston logo