Fysioterapeutti Katja Tynjälän logoALHOTIE 4, 2. krs, 04430 JÄRVENPÄÄ

                        
050 354 2461
Joustavat aukioloajat

 

voicemassage-terapia käsittelyä
Voicemassage-terapia meneillään

Voicemassage-terapia kaulan alueella

Voicemassage-terapiaa

Erikoisosaamistani on hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan liittyvien pehmytkudosten käsittely Voice massagella sekä leukanivelten toimintakyvyn selvittäminen Somtyn 'Leukanivelen tutkimisen ja hoidon kurssi' pohjalta.

Voice massage

Voice massagea tekee vain koulutuksen käynyt fysioterapeutti tai hieroja.

Voice massagella on Patentti- ja rekisterihallituksen tavaramerkkisuoja.

Voice massagessa keskitytään rentouttamaan äänentuottoon osallistuvia ja siihen läheisesti liittyviä lihasryhmiä, parantamaan hengitysfunktiota, lisäämään rintakehän elastisuutta, poistamaan purentahäiriön aiheuttamia lihasten jännitystiloja kasvojen alueella sekä ennaltaehkäisemään lihasten virhetoimintojen syntymistä puhallinsoittajilla.

Voice massagessa syntyy myös lihastason diagnoosi äänentoiminnasta. Laulunopettajat ja puheterapeutit tekevät omassa käytännön työssään varsinaisen toiminnallisen äänihäiriöiden audiokinesteettisen diagnosoinnin. Lihasten rentoutumisen avulla luodaan edellytykset puheen ja laulun tasapainoiselle äänentuotolle.

Voice massagea käytetään tukihoitona ääniterapiassa, laulunopetuksessa ja purentafysiologisessa hoidossa sekä optimaalisen hengitysfunktion aikaansaamiseksi. Voice massage sopii kaikille äänityöläisille ja henkilöille, joilla on hengitykseen liittyviä toiminnallisia ongelmia, sekä toimistotyöntekijöille ja IT-alalla työskenteleville kiputiloissa, jotka johtuvat niskahartiaseudun lihasten epätasapainosta ja jännitystilasta.

Luennot

Olen luennoinnut mm. opettajien työhyvinvointipäivillä aiheesta "Toimiva ääni, vapaa hengitys ja rento purenta", joka sisältää teoriaa ja ohjausta käytännössä hengitys- ja äänentuottoelimistön huoltoon. Luento on muokattavissa asiakkaan tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.
Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin suunnittelen teille sopivan luentopaketin.

Lisäksi olen ollut mukana opettajana Järvenpään Opiston järjestämällä kurssilla "Muistiterveyttä senioreille". Senioreille tarkoitettu muistiterveyden ylläpitämiseen motivoiva kurssi, jolla käydään läpi muistiin liittyviä asioita ja keskustellaan muistiterveyttä ylläpitävistä tekijöistä. Jokaisella kokoontumisella on oma teema ja minä ohjaan aiheesta "Liikunnasta aivoterveyttä". Kurssi on Miina Sillanpään Säätiön ja Muistiliiton kehittämä muistin valmennusohjelma.

Katjan Facebook sivut 

  

 

suomen fysioterapeutit logo 150x119

yrittajat_jasenbanneri_2020 

Voice massage - erikoishieronnan logo

Osteopatiaklinikka Petteri Kytölän logo

Järvenpään opiston logo