Fysioterapeutti Katja Tynjälän logo
Välskärinkatu 18 B, 04410 JÄRVENPÄÄ
katja.tynjala@gmail.com
050 354 2461
Ajanvaraus tekstiviestillä tai sähköpostilla


Liikuntaryhmät

Fysiokimppa ryhmäläiset venyttelevät  puolapuissa Fysioterapeutti Katja Tynjälän johdolla.

BodyBow kehonhuolto

Fysioterapeutti Katja Tynjälä vetää BodyBow liikuntatuntia..

BodyBown teho perustuu toiminnallisen lihastyön ja liikkuvuuden yhteistyöhön. Tällä tunnilla pääset hyvin alkuun perusliikkeillä ja laajentuvilla venytyksillä. Saat kehoosi joustoa ja liikkuvuutta. Tule kokeilemaan!
Tutustu www.spurtti.fi aikuisille suunnattuun liikuntatarjontaan: BodyBow -jumppiin ja KuntosaliStarttiin.

Fysiokimppa ryhmä liikkumassa fysioterapeutti Katja Tynjälän johdolla.

Fysiokimppa

Tutustu www.sydanliitto.fi/jarvenpaa sekä www.tuusulanjarvenreuma.fi

Tunnilla harjoitetaan kehonhallintaa, vahvistetaan päivittäisen toimintakyvyn ja liikunnan kannalta tärkeitä lihaksia. Liikkeillä ylläpidetään ja parannetaan selkärangan liikkuvuutta sekä raajanivelten toimintaa huomioiden ryhmäläisten liikuntarajoitteet. Liikkeet harjoittavat muistia, tasapainoa ja koordinaatiota. Lisäksi tärkeänä tavoitteena on sosiaalisuus, ryhmässä toimiminen, onnistumisen kokemukset ja liikunnan ilo.

Ryhmiin ilmoittautuminen yhdistysten kautta!

Memodance®

Memodance® on aivoterveyttä ylläpitävä hauska tanssiliikuntamuoto, joka rakentuu aivo- ja muistiterveyttä edistävistä harjoitteista, jotka ylläpitävät huomio- ja päättelykykyä. Memodance® sopii kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomioita aivo- ja muistiterveytensä ylläpitoon. Aiempaa tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvita, sillä metodi sopii kaikenikäisille ja kuntoisille.
Lisätietoa löytyy www.memodance.fi

Fysionapis

KUNTOUTTAVA VATSATANSSI ELI FYSIONAPIS on fysioterapeutin ohjaamaa itämaisen tanssin liikkeisiin ja musiikkiin perustuvaa tanssillisesti kuntouttavaa liikuntaa. Itämaisella tanssilla on tutkitusti monta hyvää vaikutusta. Se on tehokasta ja kokonaisvaltaista. Lisäksi tanssin ja liikunnan ilo syntyy monien aistien välityksellä. Fysionapis parantaa koko selkärangan liikkuvuutta, vahvistaa ryhdin ja kehonhallinnan kannalta tärkeitä lihasryhmiä, kuten reisi-, pakara-, selkä- ja vatsalihakset, sekä helpottaa niska-, hartia- ja selkävaivoja. Tanssi parantaa kehon liikkeiden ja tasapainon hallintaa. Itämaisen tanssin liikkeet harjoittavat erityisesti selkärankaa lähellä olevia syviä pikkulihaksia, jotka aikaansaavat tarkat, koordinoidut liikkeet ja huolehtivat välilevyjen aineenvaihdunnasta.

Liikuntaryhmien ohjausta on mahdollista tilata erikseen yksittäisenä kertana tai lyhytkurssina haluamallasi teemalla. Ota yhteyttä Katjaan!

Lisätietoja kaikista ryhmistä saat suoraan Katjalta p. 050 354 2461 tai katja.tynjala@gmail.com

Yrittäjät jäsenyritys banneri
Suomen Fysioterapeutit banneri
Voice massage banneri
BodyBow  selkäsi iloksi banneri
Osteopatiaklinikan banneri
Liikuntakeskus Spurtin banneri