Fysioterapeutti Katja Tynjälän logo
Välskärinkatu 18 B, 04410 JÄRVENPÄÄ
katja.tynjala@gmail.com
050 354 2461
Ajanvaraus tekstiviestillä tai sähköpostilla


Voice massage

Lähikuva Voice massage hieronnasta.Voice massage hoidossa hierotaan asiakkaan vasenta kaulan seutua.
Voice massage hoidossa hierotaan asiakkaan kaulan etuosaa.Voice massage hoidossa hierotaan asiakkaan rintalastan yläosaa.

Erikoisosaamistani on hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan liittyvien pehmytkudosten käsittely Voice massagella sekä leukanivelten toimintakyvyn selvittäminen Somtyn 'Leukanivelen tutkimisen ja hoidon kurssi' pohjalta.

Voice massage - mitä se pitää sisällään?


Voice massagea
tekee vain koulutuksen käynyt fysioterapeutti tai hieroja.

Voice massagella on Patentti- ja rekisterihallituksen tavaramerkkisuoja.

Voice massagessa keskitytään rentouttamaan äänentuottoon osallistuvia ja siihen läheisesti liittyviä lihasryhmiä, parantamaan hengitysfunktiota, lisäämään rintakehän elastisuutta, poistamaan purentahäiriön aiheuttamia lihasten jännitystiloja kasvojen alueella sekä ennaltaehkäisemään lihasten virhetoimintojen syntymistä puhallinsoittajilla.

Voice massagessa syntyy myös lihastason diagnoosi äänentoiminnasta. Laulunopettajat ja puheterapeutit tekevät omassa käytännön työssään varsinaisen toiminnallisen äänihäiriöiden audiokinesteettisen diagnosoinnin. Lihasten rentoutumisen avulla luodaan edellytykset puheen ja laulun tasapainoiselle äänentuotolle.

Voice massagea käytetään tukihoitona ääniterapiassa, laulunopetuksessa ja purentafysiologisessa hoidossa sekä optimaalisen hengitysfunktion aikaansaamiseksi. Voice massage sopii kaikille äänityöläisille ja henkilöille, joilla on hengitykseen liittyviä toiminnallisia ongelmia, sekä toimistotyöntekijöille ja IT-alalla työskenteleville kiputiloissa, jotka johtuvat niskahartiaseudun lihasten epätasapainosta ja jännitystilasta.

Luennot


Olen luennoinnut mm. opettajien työhyvinvointipäivillä aiheesta "Toimiva ääni, vapaa hengitys ja rento purenta", joka sisältää teoriaa ja ohjausta käytännössä hengitys- ja äänentuottoelimistön huoltoon. Luento on muokattavissa asiakkaan tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin suunnittelen teille sopivan luentopaketin.

Lisäksi olen ollut mukana opettajana Järvenpään Opiston järjestämällä kurssilla "Muistiterveyttä senioreille". Senioreille tarkoitettu muistiterveyden ylläpitämiseen motivoiva kurssi, jolla käydään läpi muistiin liittyviä asioita ja keskustellaan muistiterveyttä ylläpitävistä tekijöistä. Jokaisella kokoontumisella on oma teema ja minä ohjaan aiheesta "Liikunnasta aivoterveyttä". Kurssi on Miina Sillanpään Säätiön ja Muistiliiton kehittämä muistin valmennusohjelma.

Suomen Fysioterapeutit banneri
Voice massage banneri
BodyBow banneri
Memodance banneri